Antti Tuisku joutui tiputukseen – joogareissu otti koville

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen suosikkilaulaja Antti Tuisku on parhaillaan ajankohtainen monestakin syystä. Mies julkaisee pian uuden albuminsa ja aloittaa tänään Tampereelta uuden kiertueensa. Lisäksi hänet nähdään televisiossa KIDSing-ohjelman tuomarina.

Taannoin Antti Tuisku kävi Aasiassa kouluttautumassa hotjooga-opettajaksi. Reissu oli sekä antoisa että fyysisesti rankka. Tänään Antti paljasti Staran haastattelussa, että hän joutui Suomeen palattuaan peräti tiputukseen.

Kuva: Stara
Kuva: Stara

– Se koulutus oli tosi rankkaa. Meillä oli 16 tuntia päivässä ja kuusi päivää viikossa. Se oli aika puhdistavaa, mutta aika rankkaa mun kokoiselle ihmiselle. Multa lähti kilo per viikko painoa pois, ja kun pääsin Suomeen, niin jouduin käymään tiputuksen kautta hakemassa voimaa mun omaan arkielämään. Se oli aika rankkaa niin fyysisesti kuin henkisesti ja pisti tosi paljon mua miettimään asioita, Antti Tuisku kertoi.

– Koulutuksen jälkeen on jäänyt jooga vähän vähemmälle, mutta kyllä se retriitti ja koulutus opetti mulle asennetta. Maailmassa on niin paljon isompia ja tärkeämpiäkin asioita kuin että miten me pyöritään tässä meidän yhteiskunnassa ja kulttuurissa menestymisen, kiireen ja paineen ympärillä.