Carey Mulligan alastomana valkokankaalla: ”Erittäin vapauttavaa”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Brittiläinen näyttelijätär Carey Mulligan teki debyyttinsä valkokankaalla vuonna 2005 elokuvassa Ylpeys ja ennakkoluulo. Tähti seurusteli taannoin vastanäyttelijänsä Shia LeBeoufin kanssa, mutta pariskunnan yli vuoden kestänyt suhde päättyi eroon vuonna 2010.

Carey Mulligan on uransa aikana riisunut vaatteensa useammassakin elokuvassa. Näyttävin neitokaisen alastonkohtauksista nähdään kuitenkin Shame-elokuvassa, jossa Mulligan on kokonaan alasti. Nyt näyttelijätär on avautunut The Sun -lehdelle, kuinka kyseisen alastonkohtauksen kuvaaminen vaati häneltä paljon rohkeutta.

– Alastomuuden tekeminen Shamessä oli oikeastaan erittäin vapauttavaa minulle ja se auttoi minua käsittelemään ongelmiani kehoni kanssa, Carey Mulligan selittää.

Suosikkinäyttelijätär nähdään seuraavan kerran valkokankaalla Leonardo DiCaprion kanssa The Great Gatsby -elokuvassa. Mulligan on avoimesti kertonut työskentelyn DiCaprion kanssa olleen ihanaa. Kaksikon lisäksi uutuuselokuvassa nähdään muun muassa Tobey Maguire, Isla Fisher ja Jason Clarke.

Carey Hannah Mulligan nousi kirkkaimpien näyttelijöiden tähtikaartiin vuonna 2009. Tähden pääosarooli elokuvassa An Education toi nimittäin Careylle muun muuassa Oscar-ehdokkuuden ja BAFTA-palkinnon parhaasta naispääosasta. Sittemmin tähti esiintyi muun muuassa elokuvissa Wall Street: Money Never Sleeps, Never Let Me Go ja Drive. Näyttelijätär on naimisissa Mumford & Sons -yhtyeen keulahahmon Marcus Mumfordin kanssa.