Tänään tv:ssä: Vuosikymmenen surkein elokuva – virallisesti!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodissa palkitaan vuosittain elokuvamaailman huonoimmat suoritukset Razzies-gaalassa. Vuonna 2010 järjesti Latina-lehti hieman samankaltaisen Lazzies Awards -palkintogaalan, jossa palkittiin niin ikään vuoden huonoimmat elokuvat ja näyttelijät.

Näiden lisäksi Lazzies Awards -tapahtumassa palkittiin myös päättyneen vuosikymmenen surkein elokuva. Kyseenalaisen kunnian sai elokuva Gigli. Vuonna 2003 ensi-iltansa saaneen elokuvan pääosissa nähdään Ben Affleck, Jennifer Lopez ja Justin Bartha. Sivuosissa ovat muun muaassa Al Pacino, Lenny Venito ja Christopher Walken.

Tänään suomalaiset saavat ihastella viime vuosikymmenen surkeinta elokuvaa, kun se esitetään Kutosella kello 22.00 alkaen. Elokuvassa rikollinen Larry Gigli saa käskyn siepata liittovaltion syyttäjän kehitysvammaisen veljen. Häntä auttaa Ricki, joka ei kuitenkaan välitä miehistä.