Hammaslääkärikäynti yllätti miehen – menetti KAIKKI hampaansa

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Yllättävän suuri osa ihmisistä myöntää kärsivänsä hammaslääkäripelosta. Kauhukuviin saattaa kuulua hampaiden suusta kiskomista ja poraamista. Eräs mies koki tosielämässä tilanteen, joka ei välttämättä pelkoja hälvennä.

Indianalainen 21-vuotias Christopher Crist käveli hammaslääkärille kolmen kipuilevan hampaan takia. Hän toivoi saavansa asiantuntijalta helpotusta ongelmaan. Muutaman hampaan sijaan hammaslääkäri kuitenkin innostui vetämään autistiselta nuorukaiselta kaikki hampaat pois suusta.

– Hän repi niistä jokaisen irti. Näytän nyt aivan friikiltä, kertoi Christopher Crist Fox 59 -sivustolle.

Crist päätyi tapahtuneen jälkeen sairaalaan tulehduksen takia. Hän aikoo haastaa äitinsä kanssa hammaslääkärin oikeuteen. Sheena Cortez kertoi kauhistuneensa nähtyään ensi kertaa poikansa toimenpiteen jälkeen. Muidenkin potilaiden kerrotaan kokeneen Amazing Family Dental -hammashoitolassa samankaltaisia tilanteita.