Hamsteri nousi kuolleista pääsiäisenä – kaivautui haudastaan

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Maailmalla kuullaan aika ajoin uutisia, joiden mukaan jo kuolleet ihmiset ovat heränneet esimerkiksi kesken hautajaisten eloon ruumisarkussaan. Nyt vastaavan yllättävän paluun elävien kirjoihin on tehnyt pikkuinen hamsteri.

Kaksivuotias Tink-hamsteri laitettiin haudan lepoon Gloucestershiressä, Britanniassa, kun se löydettiin elottomana häkkinsä pohjalta. Ystävänsä puolesta eläinvahtina toimineet Lisa Kilbourne-Smith ja James Davis ilmoittivat suru-uutisen lemmikin omistajalle ja hautasivat eläimen maahan.

Pääsiäisenä Lisan Les-isä koki kuitenkin yllätyksen perheen pihamaalla, kun hamsteri heräsi kuolleista ja kaivautui ylös haudastaan. Otus olikin ollut vain horroksessa. Eläintä kutsutaan tällä erää Jeesukseksi uskomattoman paluunsa vuoksi.

– Yhtäkkiä pienet kasvot ilmestyivät esiin maasta, ja pelästyin. Eläimellä oli uskomattoman voimat, joilla se kaivoi itsensä esiin kuopasta, kertoi Les Kilbourne-Smith Gloucester Citizen -lehdelle.