Legendaarinen rock-klubi tuhoutui rajussa tulipalossa Vaasassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tuhannet suomalaiset surevat parhaillaan Vaasassa viime yönä palanutta legendaarista rock-klubia. Raastuvankadulla sijainnut Club 25 on tuhoutunut täysin poikkeuksellisen rajussa tulipalossa. Jälkisammutus jatkuu edelleen.

Club 25 oli erittäin merkittävä osa suomalaista musiikkimaailmaa, sillä siellä on vuosikymmenten aikana järjestetty tuhansia konsertteja ja tapahtumia. Keikkapaikka on läheinen lukemattomille kotimaisille yhtyeille. 1990-luvun alkupuolella paikka tunnettiin vielä nimellä Frelsis, jossa toimivaan nuorisodiscoon saapui nuoria lähikunnista saakka.

Klubin tulevaisuus on ollut viime vuosina vaakalaudalla, sillä samaan kortteliin on ollut jo pitkään suunnitteilla uudisrakentamista. Tulipalo sattui siis rakentajien kannalta varsin sopivaan aikaan. Palon syttymissyytä ei vielä tiedetä, ja poliisi tutkii asiaa.