Mies imeskelee tikkareista muotokuvia – uskomatonta kielinäppäryyttä!

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Maailmalla, etenkin suurkaupunkien keskustoissa, nähdään usein erikoisiakin katutaiteilijoita, joiden pääasiallisena tehtävänä on viihdyttää ohikulkijoita ja siten ansaita siinä samalla myös hieman rahaa. Nyt Singaporen Chinatownista on löydetty mies, joka tekee taidetta tikkareita imeskelemällä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Mies imeskelee tikkareista muotokuvia. Hämmästyttävään taitoon tarvitaan varmasti uskomatonta kielinäppäryyttä, koordinaatiota ja hammastekniikkaa. Kolmiulotteisia veistoksia suussaan taiteileva mies on tiettävästi ainoa laatuaan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Katutaiteilijan suussa syntyvä muotokuva on melkein liian hyvä ollakseen totta, sillä hän todellakin loihtii identtisiä muotokuvia. Videon julkaissut Designtaxi.com kertoo, että video on nostanut toistaiseksi tuntemattomana pysyneen taiteilijan varsinaiseksi verkkohitiksi – YouTubeen julkaistua videota on katseltu yli miljoona kertaa.