The Expendables saa jatkoa – Wesley Snipes mukaan?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Sylvester Stallonen käsikirjoittama ja ohjaama The Expendables -elokuva oli eräs vuoden 2010 kovimmista toimintapätkistä. Elokuva kokosi yhteen Hollywoodin legandaarisimmat toimintaurokset Jason Stathamista Mickey Rourkeen.

Viime vuonna fanien suosikkileffa sai jatkoa The Expendables 2 -elokuvalla, jolloin uutena puikkoihin tarttui Chuck Norris. Nyt kovien palkkasoturien ryhmä lähtee kolmanteen seikkailuunsa tulevassa The Expendables 3 -elokuvassa. Sylvester Stallone suunnitellut jo uusinta lisäystä nimekkääseen näyttelijäkaartiin.

Mies tahtoo nimittäin auttaa Blade-elokuvista tutun Wesley Snipesin uran jälleen uuteen nousuun, joten hän aikoo palkata tähden näkyvään rooliin. Näyttelijät tutustuivat toisiinsa aikoinaan kuvatessaan yhdessä Demolition Man -elokuvaa vuonna 1993.

– Syltty haluaa auttaa Wesleyn takaisin jaloilleen. Hänen mielestään mies on superhyvä lisäys The Expendables -tiimiin. Uusin elokuva tulee olemaan heidän suurin seikkailunsa, kertoo lähde New York Daily News -lehdelle.

The Expendables 3 -elokuvan kuvausten kerrotaan alkavan myöhemmin tänä vuonna. Stallone paljasti viime kuussa faneilleen Twitter-blogissaan, että elokuvan käsikirjoittaminen oli puolivälissä. Hän myös kertoi etsivänsä uusia tähtiä mukaan näyttelijäkaartiin Dolph Lundgrenin, Jet Lin, Bruce Willisin ja Arnold Schwarzeneggerin rinnalle.