Jay Z ja Beyonce lomailivat Kuubassa – joutuvat viranomaistutkintaan

Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Musiikin monitaituri Jay-Z ja laulaja Beyonce kuuluvat Yhdysvaltain tunnetuimpiin ja eniten tienaaviin julkkispareihin. Muusikkopariskunta vieraili hiljattain Kuubassa viettämässä viidettä hääpäiväänsä loman merkeissä, mutta onnea varjostivat matkaa paheksuneet amerikkalaiset.

Nyt republikaanit ovat pyytäneet lisätietoa siitä, millä luvilla pariskunta maahan matkusti. Kuuba on tällä hetkellä Yhdysvaltojen kauppasaarrossa, ja amerikkalaiset saavat matkustaa maahan vain erityisluvalla. Castron hallinto pitää julkkispariskunnan matkaa silkkana propagandana.

Kuubaan matkustavia amerikkalaisia ei katsota hyvällä edes kotimaassaan, ja nyt Floridan republikaanijärjestö on lähettänyt Yhdysvaltojen valtiovarainministeriölle kirjallisen kysymyksen pariskunnan matkustusluvasta.

Republikaanit vaativat viranomaisia tutkimaan matkan tarkoituksen ja ilmoittamaan heille, minkälaisella matkustusluvalla he ovat päässeet Kuubaan. AllHipHop News tietää, että maassa vallitsee selkeä amerikkalaisten turistien matkailukielto.

Jay-Z, oikealta nimeltään Shawn Corey Carter, on yksi maailman menestyneimmistä hip-hop-artisteista. Hänen tiedetään tienanneen viime vuonna huimat 450 miljoonaa dollaria. Mies on myynyt yli 50 miljoonaa albumia kansainvälisesti. Jay-Z meni naimisiin poppari Beyonce Knowlesin kanssa vuonna 2008. Pariskunta sai viime vuonna esikoislapsensa, jonka nimeksi annettiin Blue Ivy.