Epämuodostuneesta koiranpennusta tuli nettijulkkis

Ohhoh! · Stara.fi

Maailmalla hylätään päivittäin valtava määrä lemmikkieläimiä, jotka ovat syntyneet tavalla tai toisella epämuodostuneina. Usein lopputulos on synkkä, mutta nyt eräs koiranpentu on osoittanut, että aina niin ei ole. Nykyisin pentu tunnetaan nimellä Lentil.

Lentil on ranskanbuldoggi, jolla oli syntyessään kitalakihalkio. Sen takia pienokaisen on vaikea hengittää ja syödä. Lentilin sisko Edamame syntyi saman ongelman kanssa ja se menehtyi pian syntymänsä jälkeen. Lentil sen sijaan sinnitteli elossa hienosti. Sen omistaja antoi pennun kuitenkin pois, jolloin New Jerseyssä toimiva ranskanbuldoggien yhdistys otti sen hoiviinsa.

34-vuotias Lindsay Condefer otti pennun hoitoonsa ja perusti sitkeälle pienokaiselleen oman Facebook-sivun. Se sai nopeasti valtavan suosion ja nyt Lentil on muodostunut nettijulkkikseksi, ja sen emäntä aikoo viedä koiran tulevaisuudessa epämuodostuman korjaavaan leikkaukseen.