Kohtalon ivaa: Lindsay Lohan vieroituksessa – arvaa mitä löytyy naapurista?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Villistä elämäntyylistään tunnettu Lindsay Lohan määrättiin vastikään 90 vuorokaudeksi vieroitushoitoon viimeisimpien sekoiluidensa ansiosta. Äskettäin nainen kehui David Lettermanin keskusteluohjelmassa hoitoa siunaukseksi.

26-vuotias Lohan siirtyy vieroitushoitolaan kuukauden päästä. Longislandilaisen hoitolan vieressä sijaitseva alkoholikauppa on jo ehtinyt hekumoida mahdollisesta uudesta asiakkaastaan. Liikkeen omistaja kertoi TMZ-sivustolle, että Hollywood-tähti tulee saamaan heiltä hyvää palvelua.

– Jos Lindsay tulisi sisään, kohtelisimme häntä kuin normaalia asiakasta. Jos hän haluaa ostaa jotain, myymme sen. Emme sanoisi hänelle ei, kertoi Six Corners -viinakaupan omistaja lehdelle.

Lindsay ei tietenkään saa poistua vieroituksen aikana hoitolan alueelta. Kyseisellä klinikalla on tunnearvoa Lohanin perheen historiassa, sillä tähden alkoholisti-isä Michael Lohan kirjoittautui myös vuonna 1989 samalle Seafield Center -klinikalle. Hoitola pyrkii saamaan näyttelijättären raiteilleen muun muassa perheterapian avulla.

Isä Michael on kuitenkin jo tyrmännyt tyttärensä vieroitushoidon. Lohan kommentoi TMZ-sivustolle, ettei ole lainkaan varma siitä, että hoito tehoaa hänen alkoholia himoavaan lapseensa. Mies on muun muassa huolissaan siitä, että Lindsay aikoo suunnata Coachella-festivaaleille juuri ennen hoidon alkamista. Näyttelijättärestä levisi taannoin huhuja, joiden mukaan hän litkisi päivittäin kaksi litraa vodkaa.