Poliisipäällikkö söi vahingossa huumekakun kotonaan – joutui sairaalaan

Ohhoh! · Stara.fi

Yhdysvalloissa hämmästellään parhaillaan tarinaa, joka kuulostaa lähinnä komediaelokuvan käsikirjoitukselta. Ohiolaisen Laurelvillen kaupungin poliisipäällikkö on nimittäin joutunut sairaalaan syötyään vahingossa huumekakun – omassa kodissaan.

Poliisipäällikkö Mike Berkemeier oli huomannut aamulla kakkupalan keittiönsä pöydällä ja syönyt sen tietämättä, että kakku oli kyllästetty voimakkaalla kannabisöljyllä. Tullessaan huonovointiseksi hän ei tiennyt mitä oli tapahtunut. Poliisi luuli saaneensa myrkytyksen ja ajoi autolla poliisilaitokselle, jonne tilattiin ambulanssi. Hän ei itse muista autoilleensa, ja katuu tekoaan syvästi.

– Luulin, että olin kuolemaisillani. Minä todella luulin niin. Ajaessani olisin voinut tappaa itseni tai jonkun muun. Se oli kauheaa, Mike Berkemeier kertoi WTVN Local Newsille.

Juuri ennen herkkuhetkeä Berkemeier oli käynyt katsomassa auto-onnettomuuden takia sairaalaan joutunutta tytärtään. Myöhemmin selvisi, että huumekakun oli vahingossa jättänyt asuntoon tyttären ystävän poikaystävä, joka osoittautui huumekauppiaaksi. Poliisi tutkii asiaaa.