Ranskan presidentin lahjakameli syötiin vahingossa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Ranskan vallitseva presidentti Francois Hollande sai helmikuussa Timbuktun Malin vierailullaan tervetulijaislahjaksi nuoren kamelin. Presidentti vitsaili tällöin käyttävänsä eläintä kulkuvälineenään tulevaisuudessa niin paljon kuin mahdollista.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Hollandin oli tarkoitus siirtää kameli pakollisten karanteenien ja rokotusten jälkeen Ranskaan eläintarhan hoidettavaksi. The Telegraph-lehden mukaan kamelille kävi kuitenkin köpelösti, sillä se päätyi vahingossa timbuktulaisen perheen ateriaksi.

Hollandin kamelista koitui miehelle aiemmin haittaa, sillä heti lahjan saamisen jälkeen kamelia väitettiin varastetuksi. Kamelia väliaikaisesti hoitanut perhe oli lopulta kokannut kyttyräeläimestä pataruokaa.