Shakira esitteli pienokaisensa The Voice of -lavasteissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu laulajatar Shakira oli taannoin otsikoissa, koska hänen ex-poikaystävänsä Antonio De La Rua vaatii Shakiralta 100 miljoonan dollarin vahingonkorvausta sopimusrikkomuksista. Mies väittää Shakiran menestyksen olleen hänen ansiotaan ja toimineensa managerina 11 vuoden suhteen ajan.

Shakira sai taannoin esikoisensa, jota hän on nyt esitellyt ylpeänä The Voice of -ohjelman lavasteissa. Latinopoppari julkaisi kuvan Twitterissä.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Shakira alkoi seurustella Argentiinan entisen presidentin pojan Antonio De La Ruan kanssa vuonna 2000. Heidän suhteensa päättyi viime vuonna 11 vuoden yhteiselon jälkeen. Shakiran mukaan eropäätös tapahtui sovussa. Nykyisen kultansa laulajatar tapasi Etelä-Afrikassa jalkapallon MM-kisojen juhlallisuuksissa. He saavat pian yhteisen lapsen, jonka uskotaan syntyvän lähiviikkoina.