Jamie Chung riisui bikineille 30-vuotispäivillään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Esimerkiksi Kauhea kankkunen 2 ja Sucker Punch -elokuvissa taannoin Suomenkin valkokankailla nähty aasialaiskaunotar Jamie Chung on vielä suurelle yleisölle varsin tuore tuttavuus, mutta hänestä povataan tulevaa kohukaunotarta julkkismarkinoille.

Elokuvarooliensa myötä Jamie Chung päätyi taannoin poseeraamaan myös Esquire-lehden sivuilla. Eilen hänet kuvattiin juhlimassa 30-vuotispäiväänsä yhdessä poikaystävänsä Bryan Greenbergin kanasa. Pariskunta juhlisti synttäreitä tietenkin Havaijilla.

30-vuotias Jamie Chung on amerikkalainen näyttelijä ja realitytähti, joka on tullut tunnetuksi The Real World -realityohjelman tähtenä. Sittemmin hän pääsi näyttelemään myös elokuvissa, joista tunnetuimpia lienevät Sorority Row, Sucker Punch ja Kauhea kankkunen 2. Televisiossa Jamie Chung on vilahtanut sarjoissa CSI New York ja Veronica Mars.