Lindsay Lohanin rinnat varastivat show’n julkkisjuhlissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Lindsay Lohan määrättiin taannoin 90 vuorokaudeksi vieroitushoitoon sekoiluidensa johdosta. Hän oli vaarassa joudua pitkäksi aikaa vankilaan, mutta tuomari teki yllättävän päätöksen ja Lohan pysyi poissa kaltereiden takaa.

26-vuotias moniongelmainen näyttelijätär siirtyy vieroitushoitolaan reilun kolmen viikon kuluttua. Sitä ennen hän ehtii kuitenkin vielä osallistua moniin julkkisjuhliin. Lohan nähdään pian pitkästä aikaa valkokankaalla elokuvassa Scary Movie 5, jonka ensi-iltajuhlissa hänet on nyt kuvattu näyttävässä asussa.

Lindsay Lohan joutuu pian Seafield Center -vieroitusklinikalle, jossa hänen alkoholisti-isänsä Michael Lohan oli hoidettavana vuonna 1989. Hoitola pyrkii saamaan näyttelijättären raiteilleen muun muassa perheterapian avulla.