Hollywoodin häirikkösoittajat iskivät jälleen – poliisioperaatio koomikon kotiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Justin Bieber, Ashton Kutcher, Kardashianit… Suuri joukko Hollywoodin kuumimpia tähtiä on jo joutunut pilasoittajien uhreiksi. Pilailijat ovat tehneet hätäpuheluita ja aiheuttaneet massiivisia poliisioperaatioita tähtien kodeissa. Taannoin pilapuheluiden sarjasta epäiltiin erästä 12-vuotiasta poikaa.

Nyt pilapuheluiden uusimmaksi uhriksi on joutunut koomikko Russell Brand. Tuntemattoman henkilön soittaman hätäpuhelun ansiosta tähden Los Angelesin kotiin ryntäsi ryhmä poliiseja. Ilmoituksen mukaan Brandin kotia olisi lähestynyt kaksi aseistettua miestä.

Soittaja kuvaili toista miehistä tummaksi, toista vaaleaihoiseksi. Virkavallan edustajat huomasivat hätäilmoituksen aiheettomaksi saavuttuaan paikalle. Russell Brand oli itse poistunut kotoaan 30 minuttia ennen puhelua. Tutkimusten jälkeen poliisi selvitti tapauksen pilapuheluksi. Sen tekijä on vielä pimennossa, uutisoi TMZ.