Teinipoika ulosti naapurin kuistille – äidin rangaistus oli näyttävä

Ohhoh! · Stara.fi

Olemme kertoneet usein tapauksista, joissa lasten ja nuorten vanhemmat ovat olleet varsin luovia kehittäessään jälkikasvulleen erilaisia tavallisesta poikkeavia rangaistuksia. Nyt vuorossa on ollut amerikkalainen perhe, jonka äiti rankaisi teinipoikaansa naapurin kuistille ulostamisesta.

Äiti pakotti pojan tekemään itselleen nolon kyltin, jossa pojan piti kertoa julkisesti mitä oli tullut tehtyä. Perjantaina Facebookissa alkoi leviämään kuva ja tietoa tapauksesta, jossa Richlandin kaupungin kaduilla käveli teinipoika kylttinsä kanssa.

– Hiivin yöllä kotoa käyttämään huumeita ja samalla kakkasin naapurin kuistille, koska se tuntui hauskalta. Ei tunnu enää, pojan kyltissä luki paikallisen 96 Rock -radioaseman mukaan.