Calvin Harris Weekend Festivaliin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Skottilainen DJ, laulaja, tuottaja ja lauluntekijä Calvin Harris esiintyy Helsingissä Weekend Festival -tapahtumassa perjantaina 16. elokuuta. Calvin Harris on viime vuosina noussut nopeasti yhdeksi merkittävimmistä tanssimusiikkinimistä David Guettan, Aviciin ja muiden huippu DJ tuottajien rinnalle.

Calvin Harris on viime vuosina tehtaillut hittejä Rihannalle, LMFAO:lle, Scissor Sistersille ja Cheryl Colelle. Calvinin lokakuussa 2012 julkaistu Sweet Nothing -single saavutti Yhdysvaltojen Billboard 100 -single listan ykköspaikan ja se soi edelleen myös Suomen radioissa.

Lisäksi Weekend Festivalia saapuvat tähdittämään belgialainen DJ-kaksikko Dimitri Vegas & Like Mike, jotka ovat parissa vuodessa nousseet Tomorrow Land ja Ultra Music -festivaalien vakiokävijöiksi. Oman lisänsä kattaukseen tuo myös lupaava hollantilainen DJ Gwise, jonka Sidney Samsonin kanssa tuottama debyyttisingle Go julkaistiin huhtikuun alussa.