Erakko katosi metsään 27 vuotta sitten – tuli nyt takaisin

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Elämän ottaessa päähän rankalla kädellä voi kuka tahansa haaveilla mielessään hetkellisesti katoamistempusta. Harva kuitenkaan toteuttaa tätä mielihalua kirjaimellisesti.

Nyt erään amerikkalaismiehen kerrotaan olleen kadoksissa metsässä 27 vuoden ajan. North Pondin erakkona tunnettu Christopher Knight saapui kuitenkin vastikään vihdoin ihmisten ilmoille. Hän jäi kiinni yrittäessään varastaa ruokaa.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

47-vuotias metsien mies ei ole omien väitteidensä mukaan puhunut kenellekään sitten 90-luvun. Knightin uskotaan olevan vastuussa lähes tuhannesta Mainen osavaltion ja sen lähialueiden murtovarkauksista, sillä hän on pääasiallisesti elättänyt itsensä varastamalla ruokaa.

Christopher tiedetään eläneen teltassa, joka oli pystytetty metsään kahden puun väliin. Miehen ainoa kytkös muuhun maailmaan oli pattereilla toimiva radio, jolla hän kuunteli uutisia ja rock-kanavia. Female First -sivuston mukaan ei ole vieläkään selvää, miksi kyseinen henkilö katosi 27 vuotta sitten.

Kuva: Splash
Kuva: Splash