Katy Perryn ökytalo myynnissä – hintapyyntö 5 300 000 euroa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti Katy Perry erosi koomikkomiehestään Russell Brandista vuoden kestäneen avioliiton jälkeen. Katy Perry kertoi pariskunnan eron syyksi sen, että Brand oli niin paljon poissa hänen California Dreams -kiertueensa aikana. Nyt ex-rakastavaisten Hollywood-kartano on myynnissä.

Hollywood Hillseillä sijaitseva lukaali on myynnissä 6,925 miljoonalla dollarilla, eli 5,3 miljoonaa eurolla. Pariskunta ehti tuskin itse edes nauttimaan miljoonatalostaan, jossa on 11 kylpyhuonetta, kaksi vierastaloa ja uima-allas vesiputouksineen.

Katyn ex-mies Russell Brand kertoi jo pian eron jälkeen voivansa hyvin ja jatkavan elämäänsä ilman Perryä. Katy Perry ja Russell Brand avioituivat Intiassa hulppeassa hääseremoniassa vuonna 2010. Pariskunta sormusti toisensa vuoden seurustelusuhteen jälkeen. Katy Perry on seurustellut aiemmin muun muuassa Gym Class Heroes -yhtyeen keulahahmon Travis McCoyn kanssa ja nyt viimeksi naistenmies John Mayerin kanssa.