Kauppajätin TV-mainos hämmentää: ”Pa**oin housuuni?”

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Mainonnan ja markkinoinnin päätavoitteena on jättää kohderyhmän mieliin muistijälki tuotteesta tai palvelusta, ja usein se onnistuu rikkomalla rajoja tai koettelemalla hyvän maun rajoja. Nyt maailman suurimpiin lukeutuva kauppajätti Kmart hämmentää uudella mainoksellaan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kmartin mainosvideossa on käytetty hyväksi vanhaan kunnon pissakakka-tyyliin ”ship” ja ”shit” -sanojen samankaltaisuutta, sillä toinen tarkoittaa tässä tapauksessa lähettämistä ja toinen taas – ulostetta.

Televisiomainosta hieman epätarkalla korvalla kuunteleva voi pudota tuolilta, sillä siinä monenkirjavat ihmiset toistavat ”Ship my pants” -lausahdusta ja sen eri versioita. Mainos on jo nyt aiheuttanut kohua, ja lienee vain ajan kysymys, että joku vaatii sen kieltämistä.