Lapsitähteä luultiin pultsariksi: ”En tunnistanut häntä” – katso kuvat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Lapsitähtenä supersuosituista Yksin kotona -elokuvista tutuksi tullut Macaulay Culkin on ollut viime aikoina otsikoissa huumeiden käyttönsä tiimoilta. Miljonäärinä elelevä mies on nykyään kaukana siitä enkelinkasvoisesta ilmestyksestä, joka hän oli lapsikomedioiden aikaan.

32-vuotias Macaulay on nyt bongattu lomailemasta Lontoosta, jossa miestä luultiin rähjäisen ulkonäkönsä vuoksi kodittomaksi. Kadunmieheltä näyttänyt Culkin hämmensi ulkomuotonsa perusteella ihmisiä Shoreditchin kaupunginosassa. Opiskelija Marley Spindley ikuistettiin ystävineen yhteiskuvaan tähden kanssa.

– En tunnistanut häntä aluksi. Luulin, että kyseessä oli joku koditon mies, joka vain halusi tupakkaa. Tajusin hänen henkilöllisyytensä vasta, kun ystäväni kysyi häneltä onko hän Macaulay Culkin. En uskonut silloinkaan. Hän ei vaikuttanut olevan kunnossa, kertoi Marley The Sun -lehdelle.

Macaulay Culkin pidätettiin vuonna 2004, kun hänen hallustaan löytyi marihuanaa ja rauhoittavia lääkkeitä. Hänen yli kahden miljoonan dollarin arvoisen Manhanttanilla sijaitsevan asunnon on huhuttu olevan tähden yksityinen ”huumeluola”. Näyttelijä seurusteli lähes kymmenen vuoden ajan Hollywood-kaunotar Mila Kunisin kanssa, mutta he erosivat viime vuonna ystävinä.