Nicole Coco Austin tankotanssista: ”Otan tämän vakavasti”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Räppäri Ice-T:n Coco-vaimo harrastaa monia urheilulajeja. Neito muun muassa treenaa kurvejaan pilateksen, kuntosaliharjoittelun ja tankotanssin avulla. Nyt 33-vuotias julkkismaailman muotovalio nähdään uusimmassa Twitter-kuvassaan tankotanssin lumoissa.

Vähissä vaatteissa harjoitellut Coco poseeraa kuvissa muun muassa haarat levällään minishortseissa ja urheilurintaliiveissä.

– Tanko vaatii voimaa ja vahvuutta. Otan tämän vakavasti kuin urheilun, kirjoitti Coco blogiinsa.

Cocon avioliitto on kärsinyt viime aikoina pettämishuhuista. Huhumylly sai alkunsa bilekuvista, joita räppäri-tuottaja AP9 julkaisi verkossa yhteisen juhlaillan jälkeen. Ice-T piti suuteluotoksia törkeinä ja mauttomina, minkä jälkeen myös muitakin epäilyttäviä kuvia on julkaistu mediassa. Coco itse kiistää pettämisväitteet ja on tähän asti kertonut olevansa onnellisessa suhteessa.