Tiskijukkien SM kisaillaan jälleen – tässä ovat kisan finalistit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen DJ-mestaruuksista on kisailtu jo 1970-luvulta saakka. Vuosikymmenien perinne jatkuu edelleen, ja kuluvan vuoden tiskijukkien suomenmestaruudesta kisaillaan tänä vuonna Helsingissä 20. huhtikuuta. Mukana finaalissa on voittajia seitsemältä paikkakunnalta.

– DJ-kulttuuri on voimissaan maassamme. Nyt toista kertaa järjestetyn kilpailun taso on huikea ja finalistien erot ovat marginaalisia. Suomen mestarin kruunaaminen tulee olemaan tuomaristolle jännittävä ja haasteellinen tehtävä, kertoo juontaja, DJ ja tuomariston jäsen Tomi Dostinov.

NRJ DJ SM -kisan tuomaristoon kuuluvat DJ Dossen lisäksi huipputuottaja-DJ Heikki L, DJ Alex Kunnari ja vuoden 2012 NRJ DJ SM -voittaja DJ SAMPL. Suomen DJ-mestaruudesta taistelevat tänä vuonna DJ Fabrique, DJ A-Rok, DJ Supertyyli, Mista S, DJ Spinny, DJ Probaker, DJ Ton-E, DJ Preal ja DJ Logout. Finaalissa oman tyylinäytteensä antavat myös tuomariston jäsenet.