Vinny Guadagninon muodonmuutos – malli Nuija ja tosinuija -elokuvasta?

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Jersey Shore -realityohjelma on ollut parin viime vuosina runsaasti otsikoissa, sillä sarjan tähdet ovat aiheuttaneet usein pahennusta minne tahansa menevätkään. Nykyisin sarjan henkilöitä nähdään eri tahoilla, kuten omissa realitysarjoissaan. Eräs tähdistä on Vinny Guadagnino.

Nykyisin Vinny Guadagnino on yksi sarjan harvoista nimistä, joka kutsutaan edelleen julkkisjuhlien vieraaksi. Viikonloppuna Vinny esitteli uuden tyylinsä New Yorkin The Fonda -klubilla järjestetyssä Logo New Now Next Awards -tapahtumassa. Pikaisella vilkaisulla näytti ensin siltä, että hiustyyliin olisi haettu mallia Nuija ja tosinuija -klassikkokomediasta.

Kuva: New Line Cinema
Kuva: New Line Cinema

Vinny Guadagnino lähti The Jersey Shore -hittisarjasta jo ennen sen loppumista, koska omien sanojensa mukaan kärsi burnoutista viidennen tuotantokauden kuvauksissa. Hän päätti lopulta poistua ohjelmasta äkillisesti kesken kuvausten ja riideltyään sitä ennen rajusti sarjan muiden tähtien kanssa.