6-vuotiaasta lapsimissistä miljonääri – ökyily meni jo liian pitkälle?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

”Olen supertähti, minulla on oma korumallisto ja rakastan olla pomo”. Kyseinen lause sopisi monen popkaunottaren, mallin tai näyttelijättären huulille, mutta todellisuudessa se on suora sitaatti kuusivuotiaan kauneusprinsessa Isabella Barrettin suusta.

Milloin ökyily menee liian pitkälle, ja kuinka paljon valtaa pikkulapsella tulisi olla? Yhdysvaltalainen Barrett on nuoresta iästään huolimatta jo miljonääri. Hän nousi maineeseen ja tämänhetkiseen varakkuuteensa voittamalla lasten kauneuskilpailuja ja esiintymällä Toddlers and Tiaras -realityohjelmassa.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Isabellalla on nyt oma korumallistonsa ja hän on jo tienannut enemmän kuin moni ihminen koko elinaikanaan. Pikkuneiti on todella päässyt luksuksen makuun. Hän ei esimerkiksi vieraile pikaruokaravintoloissa tai karkkikaupoissa, vaan tilaa mieluummin viiden tähden hotellin huonepalvelusta hummeria tai pihviannoksia.

Barrettin vaatekaapista löytyy 10.000 dollarin, eli 8.000 euron, arvoisia huippusuunnittelijoiden asuja. Eniten maailmassa hän rakastaa kenkiä, joita neitokaisella on yli 60 paria.

– Mistä en pitäisi miljonäärin elämässä? En koskaan häviä, ja voitan kaikki kauneuskilpailut, joihin osallistun, kommentoi Isabella Daily Mirror -lehdelle.

Barrettin Susanna-äiti on saanut osakseen paljon kritiikkiä muun muassa lapsensa seksualisoimisesta. 39-vuotias nainen kertoo yrittävänsä olla pilaamatta lastaan liialla hemmottelemisella. Luksusta rakastavan pikkutytön bisnekset vain kasvavat, sillä tämä on pian myös Toys R Us -lelumerkin kasvo. Hän on myös levyttänyt popsinglen ja haluaa olla uusi Selena Gomez.