Jwoww sai miesten jakamattoman huomion

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

The Jersey Shore -ohjelman kaunotar Jennifer ”Jenni” Farley tähdittää parhaillaan Snooki & Jwoww -realitysarjaa. Bisnesuraa luonut neito suunnitteli lisäksi oman uimapukumalliston, jonka mainoskasvona hän toimii.

Jwoww nähtiin myös viikonloppuna järjestetyssä MTV Movie Awards 2013 -tapahtumassa. 27-vuotias neitokainen oli valinnut gaalaan uskaliaan hopeisen iltapuvun, joka ei hänen muhkeita muotojaan peitellyt. Jennin povi olikin lähes pompsahtaa mekon rinnuksilta ulos.

Jennifer ”Jwoww” Farley on luonut uraa myös muodin parissa suunnittelemalla oman uimapukumallistoaan yhdessä Perfect Tan Bikini -yrityksen kanssa. Jwoww sai viime vuoden syyskuussa Playboy-lehdeltä 400.000 dollarin tarjouksen alastonkuvissa poseeraamisesta. Hän joutui kuitenkin perumaan suunnitelmansa, sillä realityohjelman sopimus ei antanut mahdollisuutta nakukuviin. Jwoww koki ystävineen äskettäin järkytyksen, kun huippusuosion saavuttanut Jersey Shore -sarja päätettiin lopettaa.