Valtavat muodot valloillaan – Kim Kardashian paisuu silmissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monen kurvikkaan naisen esikuva, realitykaunotar Kim Kardashian, odottaa parhaillaan esikoistaan. Raskauskiloja on kertynyt aikamoinen määrä, mutta superjulkkis ei ole edes yrittänyt piilotella lisäkilojaan, vaan näyttää olevan niistä jopa ylpeä.

Eilen 32-vuotias Kim Kardashian kuvattiin poistumassa kuntosaliltaan yllättäen meikittömänä ja jumppa-asussaan. Samalla kuvista voidaan todeta, että jo aiemmin muodokkaasta Kimistä on tullut lisäkilojen myötä todella näyttävä ja uhkea kaunotar.

Kim Kardashian kertoi taannoin, että hän keskittyy enemmän peittämään ylipainonsa kuin huolehtimaan pukeutumisessaan vauvamasusta. Kardashian kertoi pitävänsä hauskaa äitiysmuodin kanssa. Pukeutumisen suhteen Kimin yllä on nähty myös ylilyöntejä, kuten tähden taannoin pitämä sinapinruskea nahkamekko, joka istui hänen yllään kuin kireä makkarankuori. Neito käytti asua shoppailureissullaan Hollywoodissa.