Matt Damon myy hulppean rantakotinsa 15 miljoonalla eurolla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hollywood-tähti Matt Damon on niittänyt mainetta esimerkiksi huippusuosituilla Bourne-elokuvilla. Näyttelijä nähdään tänä vuonna valkokankailla viihdetaiteilija Liberacen elämästä kertovassa elokuvassa yhdessä Michael Douglasin kanssa.

Nyt tähti myy hulppeaa miljoonapytinkiään Miamissa huimaan 15,3 miljoonan euron hintaan. Legendaarisen aurinkoisella Miami Beachilla sijaitseva kartano on varustettu seitsemällä makuuhuoneella, kymmenellä kylpyhuoneella sekä uskomattomalla merinäköalalla ulkokeittiöineen ja terasseineen. Talossa on myös elokuvateatteri ja kuntosali. Matt Damon muuttaa Miamista Kaliforniaan lähemmäksi Hollywoodia.

Matthew Paige ”Matt” Damon on seurustellut muun muuassa Good Will Hunting -elokuvan vastanäyttelijänsä Minnie Driverin kanssa. Hänellä oli myös taannoin kahden vuoden pituinen suhde näyttelijätär Winona Ryderin kanssa. Damon tapasi nykyisen vaimonsa Miamissa, missä argentiinalaiskaunotar työskenteli baarimikkona. He avioituivat vuonna 2005 New Yorkissa.