Mike Tysonin vaimo haastaa sähköpostiahdistelijan oikeuteen

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Nyrkkeilyn raskaansarjan maailmanmestari Mike Tyson on ollut alkaneen vuoden aikana tiivisti otsikoissa, sillä hän on paljastanut haastatteluissa yllättäviä asioita menneisyydestään. Miehen mukaan hän löysi Brad Pittin vaimonsa Robin Givensin kanssa sängystä 1980-luvulla.

Nyt miehen vaimo Lakiha Spicer on noussut miehensä sijaan otsikoihin. Nyrkkeilymestarin vaimo on nimittäin joutunut sinnikkään sähköpostiahdistelijan uhriksi, TMZ-viihdesivusto uutisoi. Spicer yrittääkin saada uhkaavat sähköpostit loppumaan haastamalla viestien lähettäjän oikeuteen.

Kovanaamana tunnetun Tysonin vaimo on kertonut, kuinka hänen ja hänen perheensä henkeä uhkaavat viestit ovat erittäin ahdistavia ja stressiä aiheuttavia. Spicer haastaa viestien lähettäjän oikeuteen tämän IP-osoitteen perusteella. Viestittelijän kerrotaan myös kiristävän nyrkkeilymestarin vaimoa.

Mike Tyson muistetaan parhaiten urastaan nyrkkeilykehässä. Hän oli vasta 20-vuotias voittaessaan WBC:n, WBA:n ja IBF:n raskaansarjan mestaruustittelit. Kolme nuorella iällä nyrkkeiltyä mestaruutta takasivat Tysonille sen, että hänen on kehuttu olevan kaikkien aikojen paras raskaansarjan ottelija. Nimitys ei himmennyt vuosien mittaan, sillä menestys kehässä jatkui. Mike Tyson voitti uransa aikana yhteensä 50 ottelua ja hävisi vain kuusi. Mies voitti tyrmäyksellä 44 vastaottelijaa.