Näyttelijäkomistuksen kohuväite: ”Elizabeth Hurley petti minun kanssani”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Näyttelijänä ja mallina maailmalla tunnetuksi tulleen brittitähti Elizabeth Hurleyn yksityiselämä on viime vuosina kärsinyt vastatuulesta. Hän erosi vuonna 2010 aviomiehestään Arun Nayarista, minkä jälkeen myös romanssi Shane Warnen kanssa joutui karikolle.

Neitokainen tunnettiin vuosia myös brittinäyttelijä Hugh Grantin tyttöystävänä. Vuonna 2000 päättyneestä suhteesta on nyt vuotanut uusia yksityiskohtia julkisuuteen. Pelastakaa sotamies Ryan -elokuvassakin nähty näytteljä Tom Sizemore nimittäin väittää Hurleyn pettäneen Grantia hänen kanssaan kolmen vuoden ajan vuodesta 1992 lähtien.

51-vuotias Sizemore tekee paljastuksensa ensi viikolla julkaistavassa muistelmassaan. Kirjassaan amerikkalaisnäytteijä kertoo yksityiskohtaisesti muun muassa ensimmäisestä kerrasta, kun hän ja brittikaunotar harrastivat seksiä, Daily Mail uutisoi. Sizemoren mukaan Hurley rikkoi hänen sydämensä, kun tämä ei jättänyt Grantia hänen takiaan. Näyttelijätär ei ole kommentoinut suhdeväitteitä.

47-vuotias Elizabeth Hurley on nähty valkokankaalla muiden muassa Austin Powers -elokuvien tähtenä. Näyttelemisen lisäksi hänet tunnetaan elokuvauransa myös näyttelijä Hugh Grantin entisenä tyttöystävänä. Pariskunta erosi vuonna 2000. Gloucestershiressä asuva Hurley erosi taannoin Arun Nayarista, jonka kanssa hänellä on poika Damian. Vuonna 2010 People Star -verkkojulkaisu rankkasi Hurleyn maailman 9. kauneimmaksi naiseksi.