25-vuotias Angelina Jolie yläosattomissa – hevonen maiskuttelee rintoja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijätär Angelina Jolie lukeutuu Hollywoodin tunnetuimpiin ja parhaiten palkattuihin naistähtiin. Pitkän uran tehnyt Jolie tunnetaan lumoavan kauneutensa ja muhkeiden huuliensa lisäksi useista menestyselokuvista, kuten Wanted, Salt ja Changeling – vaihdokas.

Nyt Angelina Jolien varakkaammalla fanilla on mahdollisuus hankkia itselleen harvinainen ja rohkea valokuva tähdestä. Lontoolainen Christie’s-huutokauppakamari asettaa nimittäin ensi kuussa myyntiin ennennäkemättömän otoksen Jolien Rolling Stone -lehdelle tekemästä kuvaussessiosta vuodelta 2001.

Kuva: Christies.com
Kuva: Christies.com

Valokuvaaja David LaChapellen ottamassa kuvassa tuolloin 25-vuotias näyttelijätär poseeraa rinnat paljaana keväisellä niityllä hevosen kanssa. Valokuvassa näkyy selvästi tähden silloiseen aviomieheen, Billy Bob Thorntoniin, viittaava tatuointi, jonka Angelina on sittemmin poistattanut. Daily Mail -lehden mukaan kuvan myyntihinnan arvioidaan saattavan kohota jopa 40.000 euroon.

Brad Pittin kanssa seitsemän vuoden ajan seurustellut Angelina Jolie oli aiemmin naimisissa Johnny Lee Millerin ja Billy Bob Thorntonin kanssa. Lukuisten Hollywood-kaunottarien kanssa aikoinaan heilastellut Brad Pitt solmi avioliiton Jennifer Anistonin kanssa, joka päättyi surullisen kuuluisasti pettämiskohuun. Liitto kariutui, kun mies tapasi tämänhetkisen avopuolisonsa Jolien yhteisen Mr. & Mrs. Smith.