Idol-nakuskandaalin aiheuttanut kaunotar bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen laulajatähti Antonella Barba nousi alunperin otsikoihin American Idol -ohjelmassa, jonka finalistina hän aiheutti nolon skandaalin poseerattuaan rinnat paljaana nakukuvissa. Sittemmin hänestä ei ole juuri kuultu – ennen kuin nyt.

Barba on nyt ikuistettu lomailemassa bikineihin sonnustautuneena Miami Beachilla. Purppura-valkoiset bikinit kiinnittivät vedessä myös neitokaisen itsensä huomion, kun yläosa taisi olla huonossa asennossa.

26-vuotias Antonella Barba aiheutti vuonna 2007 skandaalin nakukuvillaan, jotka hän kuitenkin jyrkästi kiisti. Kaunotar väitti, että kuvissa poseeraa joku täysin toinen nainen. Lopulta nainen vahvistui Idol-tähdeksi ja hän ilmoitti kuvien olleen yksityisiä otoksia poikaystävälleen. Skandaalin aikaan Barba oli Yahoon mukaan internetin haetuin julkkis koko maailmassa.