Justin Bieber sai tarpeekseen Hollywoodista? Etsii asuntoa Dubaista

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Justin Bieber on miljoonien nuorten ihailema laulaja, josta nähdään myös romanttisia haaveunia. Äskettäin Viidakon tähtösten kultapoju Niko ”BB-Niko” Saarinen kertoi tekevänsä mitä vain saadakseen lipun kyseisen herran Suomen keikalle.

Eurooppaa ja Lähi-itää kiertelevä Bieber on nyt uusimpien tietojen mukaan metsästämässä itselleen uutta asuinsijaa. Liekö tähti viimeaikaisten ongelmiensa takia kyllästynyt länsimaihin, kun hän on jo katsellut väitteiden mukaan koteja Dubaista.

Justin esiintyy matkailijoiden suosimassa kaupungissa toukokuun alussa kahdella keikalla. Aiemmalla visiitillään tähti pyysi promoottoreja etsimään hänelle myös talon. Poppari aikoo nyt mitä ilmeisimmin asettua kaupunkiin.

– Hän aikoi aluksi yöpyä hotellissa, mutta katselee nyt taloja pidempiaikaista oleilua varten. Justinin täytyy kylläkin osata käyttäytyä, kertoi lähde The Sun -lehdelle.

Justin Bieber päätyi myös äskettäin hauskan kuvamuokkauksen kohteeksi. Hänen ja Taylor Swiftin kasvot vaihdettiin phoshoppauksen avulla, ja sen lopputuloksena tähdet näyttivät yhdessä suloiselta lesboparilta. Bieber ei ole kommentoinut mitenkään verkossa levinneitä kuvia, joissa hänet siis nähdään tyttönä.