Miley Cyrus käytti huumeita baarissa? Kohukuva päätyi nettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja-näyttelijätär Miley Cyrus on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä yksityiselämänsä vuoksi, sillä hän erosi taannoin kihlatustaan, Liam Hemsworthista. Miley on parin viime vuoden aikana ollut useita kertoja myös huume-epäilyjen kohteena.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Nyt näin on taas tapahtunut, kun julkisuuteen on levinnyt Hollywoodissa sijaitsevassa Greystone Manor -yökerhossa ikuistettu valokuva. Siinä Miley Cyrus nähdään polttamassa jotain mikä vaikuttaa epäilyttävästi huumesätkältä. Myös amerikkalainen viihdesivusto TMZ on kertonut savukkeen olevan huumesätkä, mutta täyttä varmuutta asiasta ei kuitenkaan ole.

Tennesseessä varttunut Miley Cyrus tunnetaan parhaiten Disney-kanavan hittisarjasta Hannah Montana, johon hänet valittiin pääosan esittäjäksi 11-vuotiaana. Televisiosarjassa hän näytteli teini-ikäistä tyttöä, joka eli kaksoiselämää ja salaili poptähden uraansa. Näyttelijä-poppari on ristimänimeltään Destiny Hope Cyrus, mutta hän vaihtoi nimensä vuosia sitten Mileyksi.