Ruka Spring Break juhlitaan viikonloppuna

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rukatunturi täyttyy ensi viikonloppuna vauhdikkaasta menosta, kun yhdeksättä kertaa järjestettävä rinnekarkelo Ruka Spring Break valtaa tunturin. Tapahtuman ohjelmassa on perinteiseen tapaan runsaasti laskettelua ja musiikkia koko viikonlopun ajan.

Perjantai aloitetaan tiimikisalla Battery Parkissa, jossa ovat mukana Battery B-Unit ja Battery Sisters sekä Rukan parkkitiimi. Leikkimielisessä kilpailussa tyyli on vapaa ja hassun hauska pukeutuminen katsotaan eduksi.

Artisteista ja yhtyeistä tapahtumassa esiintyvät muun muassa Sici & the Boogie Brothers, Roope Salminen & koirat, Raappana & Dj Leimasin, Stig, Matti Nykänen ja Don Johnson Big Band. Lisäksi Jussi Seljas, Jyri Keskiaho ja Riku-Matti Jurmu nähdään vauhdikkaassa FSX-moottorikelkkaesityksessä.