Tea ”Tytöt tykkää” Hiilloste palaa musiikin pariin – tuottajana JS16

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jane-yhtyeestä alunperin tunnetuksi tullut ja sittemmin soolouralle siirtynyt Tea Hiilloste tanssitti suomalaisia muutama vuosi sitten Tytöt tykkää -kesähitillään. Televisiosta tuttu Tea on nyt tekemässä paluuta musiikin pariin, sillä hän julkaisee lastenlevyn.

MTV3 Juniorin kanavakasvona viimeiset kuusi vuotta toiminut Tea Hiilloste julkaisee tanssittavaa ja mukaansatempaava poppia sisältävän Mehudisko -lastenlevyn 24. toukokuuta.

Albumin on tuottanut ja säveltänyt Jaakko ”JS16” Salovaara. Hiilloste on itse sanoittanut albumin kaikki kymmenen kappaletta. Tea on lisäksi tehnyt koreografiat jokaiseen levyn kappaleeseen. Tean elämää voi kevään aikana seurata myös AVA-kanavan sunnuntai-iltaisin esittämän kahdeksanosaisen Rakas Päiväkirjani -dokumenttisarjan myötä.