Törkeä biisivarkaus! Tästä Will.i.am ei selittelyllä enää selviä – kuuntele

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailman viisaat ovat joskus sanoneet, että kaikki maailman kappaleet on jo tehty ja loput ovat vain aikaisempien kierrätystä. Väite pitää ehkä paikkansa, mutta kierrätyksessä on aina eri tasoja. Nyt The Black Eyed Peas -tähti Will.i.am on jäänyt kiinni törkeästä biisivarkaudesta.

Will.i.amin kappale Let’s Go julkaistiin YouTubessa eilen tiistaina. Hyvin nopeasti huomattiin, että se oli ilmiselvästi kopioitu Arty & Mat Zon aikaisemmasta kappaleesta Rebound. Yleensä biisivarkauksissa lainataan luvattomasti vain pieni osa kappaletta, mutta nyt koko kappaleen teema on lainattu sellaisenaan. Siten kyse ei voi olla pelkästä vahingosta tai sattumasta.

Kuuntele heti alussa alkava teema

Kuuntele ajassa 01:05 alkava teema

Kyseinen kappale on Will.i.amin Willpower-albumin viides singlelohkaisu, jonka vierailevana vokalistina kuullaan Chris Brown. Eilen kohu biisivarkaudesta saavutti myös Brownin, joka kommentoi tilannetta heti Twitterissä ja kertoi olevansa kappaleessa vain vierailijana. Alkuperäisen kappaleen julkaisseen Anjunabeats-yhtiön johtaja Jono Grant on vahvistanut, että lupaa kappaleen käyttämiseen ei ole annettu Will.i.amille.