Adriana De Moura onkin täydellinen bikinibeibe

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Täydelliset naiset -draamasarjan menestys synnytti liudan tosielämän rikkaiden kotiäitien luksuselämää kuvaavia sarjoja. Yksi tällaisista sarjoista on Real Housewives of Miami, jossa seurataan muun muassa brasilialaista kaunotarta, Adriana De Mouraa.

Nyt Adriana De Moura on kuvattu viettämässä aikaa Miamissa sijaitsevalla rannalla. Vihreisiin bikineihin ja aurinkolaseihin sonnustautunut latinokaunotar kuvaa parhaillaan Real Housewives of Miami -realitysarjan kolmatta tuotantokautta.

Adriana Moura tekee parhaillaan tuloaan viihdelehtien palstoille. Realitytähti on televisiouransa myötä kokeillut siipiään myös poplaulajana. Mouran kerrotaan olevan naimisissa Frederiq Marq -nimisen miehen kanssa, mutta vielä realitysarjassa hän kertoi heidän vasta seurustelevan.