Beyoncen bikinimalliura näyttää huikealta – seksikkäät kuvat julki

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Popin ja r&b-musiikin kuningatar Beyonce Knowles kuuluu musiikkimaailman voimakkaimpiin naishahmoihin. Hän työstää parhaillaan viidettä studioalbumiaan, joka on määrä julkaista jo lähiaikoina. Parhaillaan hän tekee myös näyttävää malliuraa.

Nyt 31-vuotias kurvijumalatar nähdään H&M-yhtiön kesäkauden mainoksissa, joiden kuvat imartelevat Beyoncen muodokasta vartaloa. Laulajatar nähdään otoksissa eri värisissä bikiniasuissa ja tiukoissa kesätopeissa. Neitokainen osaa vangita katseen ulkomuodollaan.

Beyoncen aviomies, rap-moguli Jay-Z, suunnittee parhaillaan oman lomasaaren ostamista. Räppäri aikoo ostaa maata Bahamasaarilta, ja havittelee perheelleen 2,5 miljoonan euron hintaista saarta Pohjois-Abacosta. Räppäri haluaa ostaa saaren hänen ja Beyoncen viidennen hääpäivän kunniaksi. Lyhyen lentomatkan päässä Miamista sijaitseva saari antaisi perheelle mahdollisuuden tehdä normaaleja asioita rannalla Blue Ivy -tyttären kanssa.