Finnmatkat lennättää turisteja Boeingin 787 Dreamlinerilla

Matkailu · Stara.fi

Boeing-yhtiön nykyinen lippulaiva Boeing 787 Dreamliner on ollut viime kuukausina vakavissa ongelmissa, kun se määrättiin jopa lentokieltoon teknisten ongelmien takia. Nyt koneet ovat taas ilmassa, ja pian myös suomalaiset pääsevät nauttimaan ilmojen teistä tuoreilla siivillä.

Ikkunapaikka-lehti nimittäin kertoo, että Finnmatkat lennättää ensi talvena asiakkaitaan Kenian Mombasaan Thomson Airwaysin Dreamlinerilla. Ruotsista matkustajia lennätetään uutuuskoneella useisiin eri maihin saman konsernin Fritidsresorin matkoilla.

Boeingin mukaan Dreamliner edustaa uudenlaista aikaisempaa ekologisempaa lentämistä, mutta samalla myös parantunutta matkustusmukavuutta. Koneissa on totuttua suuremmat ikkunat ja jalkatilaa on istuinten asettelusta riippuen keskimäärin enemmän kuin tavallisesti.