Vuoden mauttomin asu punaisella matolla – vähemmästäkin tyrmistyy

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monipuolinen viihdealan tähti Hana Mae Lee on suomalaisille tuttu lähinnä talvella ensi-iltansa saaneesta Pitch Perfect -elokuvasta. Muotisuunnittelijana kannuksia parhaillaan hankkiva neitokainen tekee parhaillaan nousua julkkismaailman kärkikaartiin.

Nyt muotisuunnittelijan ammattitaito on kuitenkin asetettu kyseenalaiseksi, sillä Hana Mae Lee saapui viikonloppuna MTV Movie Awards -gaalaan hämmästyttävässä asussa. Neitokainen nimittäin vastasi illan ylivoimaisesti typerimmästä asusta, sillä asun kruunasi päähän tumpattu suurikokoinen savuke.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Amerikkalainen Hana Mae Lee on näyttelijä, laulaja, stand up -koomikko ja muotisuunnittelija. Hän teki taannoin läpimurtonsa valkokankaalla elokuvassa Pitch Perfect. Näyttelijäura alkoi Mike & Molly -televisiosarjasta. Malliuransa Hana Mae Lee aloitti jo 16-vuotiaana teinityttönä, ja menestys vei hänet nopeasti useiden kansainvälisten merkkien mainoskasvoksi. Eräs merkeistä oli suomalainen Nokia, jonka mainoksissa Hana Mae Lee on poseerannut.