Justin Bieber sängyssä faninsa kanssa – nettikuva ihmetyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eurooppaa ja Lähi-itää parhaillaan kiertävä teinitähti Justin Bieber on viime aikoina joutunut perumaan keikkojaan ja osa keikoista on alkanut huomattavasti myöhässä. Nuoren tähden vastoinkäymisiä on saatu ihmetellä viikoittain lehtien palstoilla.

Nyt Bieber on julkaissut Instagram-blogissaan kuvan, joka on aiheuttanut hieman hämmennystä niin fanien kuin muidenkin keskuudessa. Kuvassa Justin nähdään nimittäin sängyssä oman faninsa, eli Belieberin, kanssa. Kuva on saanut miljoonat fanit fantasioimaan itsensä Justinin syliin, ja siihen liittyviä viestejä on julkaistu runsaasti kuvan kommenteissa.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Justin Bieber päätyi äskettäin myös hauskan kuvamuokkauksen kohteeksi. Hänen ja Taylor Swiftin kasvot vaihdettiin phoshoppauksen avulla, ja sen lopputuloksena tähdet näyttivät yhdessä suloiselta lesboparilta. Bieber ei ole kommentoinut verkossa levinneitä kuvia, joissa hänet siis nähdään tyttönä.