Paulina Gretzkyn lomakuvat nettiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kanadalaisen jääkiekkolegenda Wayne Gretzkyn kuvankaunis mallitytär Paulina Gretzky on noussut isänsä menestyksen vanavedessä julkisuuteen. Vaaleahiuksinen malli kuuluu nykyisin kuvatuimpien kanadalaisjulkkisten joukkoon.

Nykyisin kaunotar deittailee PGA-golftähti Dustin Johnsonin kanssa. Pariskunta vietti jokin aika sitten vapaapäiväänsä veneilemässä. Paulina ikuistettiin huvipurren kannella poikaystävänsä kanssa pelkissä bikineissä ja minishortseissa.

Laulaja-malli Paulina Gretzky sai taannoin rohkeiden nettikuviensa ansiosta elokuvaroolin, sillä hänet nähdään pian Adam Sandlerin tähdittämässä Grown Ups -menestyskomedian jatko-osassa. Kaunotar tullaan näkemään opiskelijan roolissa vuoden 2013 kesäkuussa julkaistavassa jatko-osassa.