Jättipovinen Sabrina solariumissa – kuva rintavasta näkökulmasta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Julkkiskaunottaret ovat viime aikoina aloittaneet trendin, jossa neitokaiset ottavat itsestään rintavan otoksen esimerkiksi aurinkorannalla tai solariumissa bikinit yllä. Kuvakulmalla tuodaan esille tähtösten muhkeita rintoja.

Nyt tällaisen rintavan poseerauksen on julkaissut Instagram-blogissaan brasilialainen DJ ja mallikaunotar Sabrina Boing Boing. Vasikkaa taannoin imettänyt julkkisneito on ottanut kuvan solariumkäynniltään, jolloin kuvan keskiöön ovat päätyneet ruskettuneet jättirinnat.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Eläinten ystäväksi tunnustautunut 28-vuotias Sabrina on luonut uraa mallintöiden ja tiskijukan tehtävien lisäksi myös Pamela Anderson -imitaattorina. Neitokainen on myös aiemmin herättänyt kohua julkaisemalla verkossa kuvan, jossa hän ruokki strutsia toinen rinta paljastettuna.