Polkupyörä kuin IKEA:sta – toimitetaan 50 osassa ja on koottava itse

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uutisoimme taannoin kokonaan pahvista valmistetusta polkupyörästä. Nyt markkinoille on tullut tee-se-itse -polkupyörä, joka toimitetaan ostajalle osina pahvilaatikossa, ja palaset kokoamalla syntyy kestävä puurunkoinen menopeli.

Kuva: Sandwichbikes
Kuva: Sandwichbikes

Hollanti tunnetaan maana, jossa ihmiset kulkevat mielellään polkupyörällä, joten ei liene yllätys, että koottava polkupyörä on kehitetty tuulimyllyjen maassa. Polkupyörä lähetetään uudelle omistajalle pahvilaatikossa, johon on pakattu 50 osaa. Sandwichbike-nimisen kulkupelin runko on valmistettu puisista paneeleista.

Hauskan näköinen polkupyörä kulkee valmistajiensa mukaan pehmeästi, ja pakkauksen mukana toimitetaan myös työkalut, joiden avulla polkupeli voidaan myös purkaa takaisin laatikkoon tarpeen vaatiessa. Polkupyöriä voi tilata yhtiön sivuilta jo ennakkoon, mutta niiden toimittaminen aloitetaan vasta myöhemmin tänä vuonna.