Mies varasti auton päästäkseen X Factor -kilpailuun – pidätettiin takaa-ajon jälkeen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Television laulukilpailut ovat suosittuja niin televisiokatsojien kuin niihin hakevien muusikkolupausten keskuudessa. Idolsin ja X Factorin kaltaisten ohjelmien karsintoihin osallistuu jopa tuhansia kilpailijoita, ja jotkut heistä ovat valmiita tekemään lähes mitä vain saadakseen tilaisuuden loistaa.

Floridan Jacksonvillestä kotoisin oleva Orrion Wilson pidätettiin poliisin takaa-ajon päätteeksi autovarkaudesta epäiltynä. 20-vuotias mies kertoi varastaneensa Pontiac-merkkisen auton päästäkseen New Yorkissa järjestettävään X Factor -sarjan alkukarsinnan toiselle kierrokselle.

Nola-verkkosivuston mukaan Wilson oli alun perin lentänyt Jacksonvillestä New Orleansissa järjestettyyn X Factor -tilaisuuteen. Hän lauloi tuomariston edessä tarpeeksi hyvin päästäkseen jatkoon, mutta huomasi pian kuluttaneensa kaikki rahansa taksikyyteihin. Niinpä hän päätti hypätä huoltoaseman pihaan pysäköidyn auton rattiin, ja jatkaa sillä matkaansa.

Orrion Wilsonia syytetään muun muassa autovarkaudesta, virkavallan vastustamisesta ja väkivaltaisesta käytöksestä poliisia kohtaan. Huffington Post -verkkosivuston mukaan X Factoria esittävän Fox-televisiokanavan edustaja ei suostunut kommentoimaan tapausta.