Jenna Marbles ansaitsee omaisuuksia kännivideoillaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Internetin videopalvelut ovat tehneet Suomessa ja maailmalla jo lukemattomia supertähtiä, joista yksi on humalaisella meikkausvideollaan maailmanmaineeseen noussut Jenna Marbles. Kaikki muistavat videon, mutta mitä naiselle kuuluu nykyään?

Jenna Marbles, oikealta nimeltään Jenna Mourey, on yksi YouTuben suurimpia tähtiä, sillä hänen videoitaan seuraa yli kahdeksan miljoonaa käyttäjää. Nykyään nainen kuvaa videoitaan Los Angelesin Santa Monicassa, hänen miljoonaresidenssistään käsin. Kun Jenna aikoinaan aloitti videoiden julkaisemisen, asui hän vuokra-asunnossaan Massachusettsin Cambridgessa.

jennamarbles22112011b.png

Nyt Jennan videoita on katsottu yli miljardi kertaa ja hänellä on monia Hollywood-tähtiä enemmän faneja niin Facebookissa kuin Twitterissä. Jennan suosion salaisuutena pidetään hänen suorasukaista ja hauskaa tyyliään, jota kaikki amerikkalaiset nuoret naiset ihailevat.

Eivätkä naisen ulkoiset avutkaan syökse häntä tuhansien muiden internetpyrkyreiden laariin, sillä katsojien joukossa kuolaa myös miehiä. Jenna ei paljasta internetbisneksen kautta saamiaan tulojaan New York Timesille antamassaan haastattelussaan, mutta asiantuntijat arvioivat summan nousevan helposti vuositasolla useaan sataantuhanteen euroon.

– Tienaan enemmän kuin tarvitsen, nainen nyökkää.