Wow, mikä kaunotar! Jennifer Aniston on yhä upea näky

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-kaunotar Jennifer Aniston ei ole viime aikoina tehnyt menestysrooleja, mutta silti hän on edelleen otsikoissa erityisesti yksityiselämänsä merkeissä. Tällä viikolla verkossa levisi väite Frendit-sarjan paluusta, mutta sarjan luoja tyrmäsi väitteet nopeasti.

Toissailtana Jennifer Aniston kuvattiin osallistumassa Hollywoodissa järjestettyyn Call Me Crazy -elokuvan ensi-iltaan. Kaunotar oli pukeutunut bileisiin näyttävään pikkumustaan.

Rachel Green -roolihahmoa Frendit-menestyssarjassa näytellyt Jennifer Aniston on seurustellut jo pitkään kihlattunsa Justin Therouxin kanssa. Kaunotar erosi vuonna 2005 neljän vuoden avioliiton jälkeen aviomiehestään Brad Pittistä, joka jäi kiinni pettämisestä. Jenniferin suhderintamalla oli pitkään synkkiä jaksoja Pittin jälkeen, mutta nyt tilanne on muuttunut.